Premsa

Formació: 

Marina Boïgues
Elena Gascon
Susanna Gascon
Àurea Moll
David Sarsanedas
Quim Sitjes
Laura Codina
Núria Valentí
Montserrat Vinyes
Domènec Boïgues
Nina Sunyer 

Recursos premsa: 

Contacte: 

Management

Domènec Boïgues

contacte@orchestrafireluche.cat

606 543 935

 

Premsa

Jordi Puig

jordi@u98music.cat

 

 

 

 

 

 

Bio: 

Després de la publicació d’Ataràxia l’any 2019, Orchestra Fireluche i Pau Riba presenten la seva continuació natural: Segona florada. Un disc de deu temes ple de referències familiars, enregistrats entre l’octubre de 2021 i el gener de 2022 sota el signe de cranc, ple de vida i de vida viscuda, on destaca per sobre de tot en Pau poeta i narrador; un Pau en plena forma creativa que, a mig camí entre la cançó i el recitat, posa veu, una veu emocionant i profundament sincera, a textos propis i manllevats, escrits per l’ocasió o recuperats de velles aventures literàries, vestits i embolcallats per la música sempre inusual i sorprenent de l’Orchestra Fireluche.

D’entre les deu composicions que inclou Segona Florada, hi destaca D’Aina, la darrera cançó composta per Pau Riba; un tema íntim i de gran força, un veritable sotrac, dedicat a qui, durant setmanes, el va apeixar amb un gotet diari de llet materna.

Tot i que, en un primer moment, el disc que ha estat produït pel músic saltenc Lluís Costa, apareixerà on-line, està previst poder disposar dels vinils, serigrafiats per Sebi Subirós a partir d’una il·lustració de Tura Sanglas i disseny d’Elena Gascon, a la tardor d’aquest 2022.